Za učesnike 19. MEĐUNARODNOG SPRINT TRIATLON KUP-a “KULIN BAN”, smještaj je organiziran u EkoSelo Boračko jezero (www.ekoselo.ba) na čijem lokalitetu je start i cilj, odnosno završetak utrke, kao i sve ostale aktivnosti. Učesnici imaju mogućnost izbora alternativnog smještaja u neposrednoj blizini Eko sela Boračko jezero, koje preporučujemo:

EkoSelo Boračko jezero

Usluge smještaja (15 tolarica 1/2, 2 katuna 1/8, 5 brvnara 1/12), ukupno 106 ležajeva. U kompleksu EkoSelo Boračko jezero nalazi se restoran sa kapacitetom od 150 mjesta i terasa sa 200 mjesta, koji gostima nudi vrhunski gastronomski užitak sa jelima i specijalitetima bosanske tradicionalne kuhinje 
Također, gosti imaju na rapolaganju restoransku kafeteriju i ljetnu terasu u predivnoj prirodi sa pogledom na jezero. Eko selo Boračko jezero organizira  Rafting na Neretvi(start za rafting na Neretvi, 10 minuta vožnje od baze Eko Sela, vlastiti čamci, profesionalna oprema i certificirani skiperi), posjetu Titovom skloništu “ARK”,  hiking na planinu Prenj i škola jahanja.U sklopu Eko selo Boračko jezero nalazi se moderni auto kamp na površini 10.000 m2 koji je član ADAC, ACSI I ECC.

Top